Anlægsgartner med flere års erfaring

Skal du bruge en anlægsgartner? I så fald er du havnet det rette sted. Hos MHN Entreprenør & Nedrivningsservice kan vi fx være behjælpelige med anlægning af have og andet anlægsarbejde for private eller erhverv.

Vi har flere års erfaring i branchen, derfor er vi i stand til at hjælpe dig med en lang række opgaver, når det kommer til helt almindeligt havearbejde. Vi er således de rigtige at tage kontakt til, hvis du ikke har tiden, overskuddet eller lysten til at holde din have ordentlig og pæn.

Hvad koster en anlægsgartner?

Når det kommer til havearbejde, hjælper vi med en lang række opgaver – store såvel som små – og vi kan blandt andet hjælpe med træfældning. Herudover sørger vi for at luge ukrudt, beskære buske, gøde planter, klippe hæk og så græsset. Med andre ord alt det, der skal til for, at din have fremstår indbydende og ordentlig.

Vi laver altså alt muligt, hvorfor du ikke skal være bange for at spørge, når det kommer til anlægning af have. Men hvad koster en anlægsgartner? Det afhænger naturligvis af opgavens omfang, men uanset hvad garanterer vi en billig pris, alle vil kunne få råd til.

Ring eller skriv for et gratis tilbud

Har du således brug for en anlægsgartner i forbindelse med have- og anlægsarbejde, er vi de rette for dig. 

Vores anlægsgartner har først og fremmest stor erfaring med anlægning af have, derfor er der stort set ikke den type opgave, vi ikke vil kunne være behjælpelig med.​

​Lad vores anlægsgartner hjælpe dig

Ydermere sørger vi altid for at sætte kunden i første række, så du er garanteret et tilfredsstillende resultat, der har udgangspunkt i dine konkrete ønsker. Endelig skal det nævnes, at vi tilbyder anlægsarbejde til konkurrencedygtige priser, alle vil kunne få råd til. Der er derfor mange gode grunde til at hive fat i os næste gang, du har behov for hjælp fra en anlægsgartner.

Vi udfører opgaver i hele landet, så tøv ikke med at kontakte vores anlægsgartner ved at sende os en besked på e-mail info@mhn-entreprenoer.dk eller ved at ringe på telefon 40 16 81 84. Vi ser frem til at høre fra dig. Vi er også et kompetent nedrivningsfirma

​​Skal vi tage en snak?

Kontakt os her i formularen og lad os ringe dig op. Ellers kan du altid kontakte os på telefon 40 16 81 84

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

MHN Entreprenør & Nedrivningsservice

​Jupitervej 5

4500 Nykøbing Sj.​

Tlf.: 40 16 81 84

E-mail: info@mhn-entreprenoer.dk

Michael: michael@mhn-entreprenoer.dk

Hvad leder du efter?

​ ​​Nedrivning

​​​Udgravning​​

Jord ​& Beton​

Havearbejde

​✔ ​ ​Træfældning

Anlægsgartner

​✔Maler

Vi laver gerne faste priser ring og hør nærmere 40 16 81 84